راهنمای خرید درب های داخلی ساختمان

خرید درب های داخلی ساختمان، مانند خرید اجزای دیگر ساختمان، بسیار مهم است و داشتن اطلاعات کافی و مناسب درباره این درب ها، نقش مهمی در انتخاب درست آنها دارد. این درب ها، بر اساس نوع کاربردی که دارند، مانند درب سرویس بهداشتی یا درب اتاق ها، دسته بندی می شوند و ظاهر و جنس متفاوتی دارند. خرید درب های داخلی ساختمان ، باید حتما با توجه به دکوراسیون و طراحی داخلی انجام شود، چون درب ها، به جز امنیت و جدا کردن فضای درون و بیرون، نقش مهمی در زیبایی فضا دارند. در این مقاله، می توانید با انواع درب های داخلی ساختمان آشنا شوید و موارد مربوط به آنها را بخوانید؛ تا در هنگام خرید درب خانه، تصمیم بهتری بگیرید.

نقش درب های داخلی ساختمان در زیبایی خانه

درب های داخلی ساختمان، از درب ورودی گرفته تا درب های اتاق ها، سرویس بهداشتی و حمام، باید با سبک دکوراسیون داخلی خانه یا واحد، همخوانی داشته باشند. چون هماهنگی رنگ و جنس درب داخلی ساختمان با کف پوش و رنگ دیوار و دیگر قسمت‌های خانه، به فضای اطراف، زیبایی و نظم خاصی می بخشد. برای خرید درب های داخلی ساختمان، شما هم باید سبک درب و هم جنس آن را در نظر بگیرید. سبک های درب های داخلی ساختمان، درب های چوبی، درب های پنلی، درب های دارای جنس های ترکیبی، درب های شیشه ای و درب های فلزی، از درب های ساختمانی هستند که ما در این مقاله، آن را بررسی کرده ایم.

نقش درب های داخلی ساختمان در زیبایی خانه

سبک های درب های داخلی ساختمان

درب های داخلی ساختمان، دو نوع کلی کلاسیک و مدرن دسته بندی می شوند. درب هایی که با طرح ها و رنگ های لوکس تزئین شده اند، از نوع کلاسیک و درب هایی که خطوط و رنگ های ساده دارند، از نوع مدرن هستند. بنابراین، برای خرید درب های داخلی ساختمان، بهتر است از یک طراح داخلی کمک بگیرید تا بتوانید مناسب ترین درب را نسبت به دکوراسیون داخلی، انتخاب کنید.

انواع درب های داخلی ساختمان

درب های چوبی

جنس این درب ها معمولا از چوب روسی، راش، ماهون، اکالیپتوس، گیلاس، افرا و گردو است. این درب ها استحکام و مقاومت خوب و عمر بالایی دارند که قیمت بالای آنها را توجیه می کند.

درب های چوبی

درب های پنلی

اگر درب های پنلی انتخاب شما برای خرید درب های داخلی ساختمان است، باید بگوییم این مدل از دو قسمت پنل و کلاف ساخته شده اند. پنل ها، تخته های چوبی افقی و عمودی هستند که در بالا و پایین درب قرار دارند. جنس پنل ها ممکن است از شیشه، MDF یا HDF باشند. کلاف ها یا فریم ها هم معمولا از جنس فلز یا چوب هستند. درب های پنلی ترکیب زیبا و شیکی دارند و مد روز هستند اما درب های با کیفیت و محکم آنها، دارای قیمت بالایی هستند.

درب های با جنس ترکیبی

این درب ها در واقع از یک تکه چوب ساخته می شوند و سپس، روکشی از جنس های مختلف روی آن کشیده می شود. درب های با جنس ترکیبی، از انواع فیبری، WPC، PVC و هایگلاس تشکیل شده اند. همچنین، درب های فیبری، انواع  MDF و HDF دارند. این درب ها، به طور کلی، متنوع و ارزان قیمت هستند و وزن سبکی دارند. اما با همه ویژگی هایی که دارند، نسبت به رطوبت، نفوذ پذیر هستند.

ویژگی های درب MDF

درب MDF، یکی از انواع مختلف درب های داخلی ساختمان است که کیفیت خوبی برای استفاده در منازل و ساختمان های اداری دارند. این درب ها معمولا از چوب روسی ساخته می شوند و گزینه ی خوبی برای خرید درب های داخلی ساختمان هستند. ساختن این درب ها، بدون هیچ گونه دخالت دست و  با استفاده از دستگاهی تحت عنوان CNC، انجام می شود. مقاومت بالای این درب و استفاده از روکش PVC ، روکش چوب و رنگ پلی استر، از ویژگی های درب MDF هستند.

ویژگی های درب MDF

ویژگی های درب  HDF

درب هایی با جنس HDF، به دلیل قیمت مناسب و تنوع زیادی که در بازار دارند، یکی از پرکاربردترین درب های داخلی ساختمان هستند. این نوع درب ها، کاملا از چوب ساخته شده اند و هیچ فضای خالی در میان آنها وجود ندارد و تو پر هستند. درب های HDF ، از ورق های HDF، با ضخامت 3 میلی متر ساخته می شوند و تنها برای اتاق خواب و درب سرویس بهداشتی و حمام پیشنهاد می شوند.

درب WPC

این درب ها، استحکام بالایی دارند و روکش آنها نیز بسیار محکم است. اما جنس های نامرغوب آن در بازار وجود دارد که استحکام کمی دارند. بنابراین، باید در خرید آنها دقت کنید.

درب WPC

درب PVC

این درب ها دارای روکش پلاستیکی  PVC هستند و برای خرید درب های داخلی ساختمان در فضاهای مرطوب مانند تراس، سرویس بهداشتی، استخر و سونا و همچنین مناطق مرطوب مانند شمال کشور، مناسب هستند. در هنگام خرید این نوع از درب های داخلی ساختمان، باید دقت کنید که انواع نامرغوب آنها، در برابر آب، نفوذ پذیر هستند.

درب PVC

درب های هایگلاس

درب های هایگلاس، که معمولا در سبک مدرن به کار می روند، بسیار زیبا هستند اما در برابر ضربه و خط و خش، مقاومت کمی دارند.

درب شیشه ای

درب های شیشه ای نوعی از درب های داخلی ساختمان هستند که مقاومت کمتری نسبت به درب های آهنی دارند اما با وزن کمتر و زیبایی بیشتر، گوی سبقت را از رقبای خود ربوده اند. تنوع بسیار این درب ها باعث شده است تا دست معمار در انتخاب آنها باز باشد. درب های شیشه ای اتوماتیک، درب های شیشه ای لولایی و درب های کرکره شیشه ای، از انواع این درب ها هستند. ویژگی این درب ها، ظرافت در ایجاد طرح‌ های مدرن یا کلاسیک است اما با توجه به زیبایی و ظرافت آنها، قیمت بالایی دارند.

درب های فلزی

درب های فلزی، مناسب فضاهای پر رفت و آمد هستند و بیشتر مناسب سبک مدرن و صنعتی هستند. این درب ها، برای جلوگیری از آلودگی و آتش سوزی و امنیت بیشتر، در ساختمان ها نصب می شوند. کنترل دمای هوا و چارچوب، از ویژگی های درب های فلزی است.

درب های فلزی

نکاتی برای خرید درب های داخلی ساختمان

  • برای خرید درب اتاق، باید به کاربری اتاق، اندازه و متراژ اتاق خواب و دیوار درب، نورگیر بودن یا نبودن اتاق و علایق صاحب آن، توجه کنید.
  • در انتخاب درب داخلی ساختمان، برای نصب در حمام و سرویس بهداشتی، حتما باید از درب‌ های pvc، ABS و دیگر درب‌ های ضد آب استفاده کنید. درب سرویس بهداشتی مستر روم، می تواند شیشه ای یا کشویی باشد.
  • برای خرید درب های آشپزخانه، می توانید بسته به دکوراسیون خانه و سلیقه خود، درب آشپزخانه اپن، درب کشویی، درب ریلی، درب کابویی یا درب بادبزنی، خریداری کنید.
سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟