آشنایی با ویژگی های درب های ساختمانی HDF و MDF

در صنعت ساختمان سازی، انواع درب ها به کار می روند که درب های ساختمانی HDF و MDF، نیز جزو آنها هستند. انواع مختلف درب های داخلی ساختمانی HDF و MDF ، بیشتر برای جداسازی بخش های داخلی ساختمان مانند حمام ،دستشویی و اتاق خواب ها، به کار می روند و معمولا از جنس چوب هستند. این درب ها، در سال های اخیر، به دلیل مقاومت و ضد آب بودن خود، جایگزین درب های فلزی سرویس های بهداشتی هم شده اند. اما علاوه بر ویژگی های زیاد، چیزی که باعث استقبال مردم از درب های ساختمانی HDF و MDF، می شود، کیفیت و زیبایی آنها است که جلوه دیگری به فضای خانه می بخشد. اگر برای خانه خود قصد خرید درب دارید، برای آشنایی با ویژگی های درهای ساختمانی HDF و MDF ، این مطلب را تا انتها بخوانید.

آشنایی با درب های ساختمانی HDF و MDF

درب ها در ساختمان سازی، از لحاظ کارایی به دو دسته درب های خارجی و درب های داخلی تقسیم بندی می شوند. درب های خارجی مانند درب های حیاط، درب لابی ساختمان و درب های واحدهای آپارتمانی هستند. درب های داخلی، به عنوان درب های اتاق و سرویس بهداشتی به کار می روند. 

درب های داخلی جنس های مختلفی دارند که معروف ترین آنها شامل MDF، HPL ، HDF ,ABS ، PVC، می شوند. ما در این مقاله کاریادر، به بررسی انواع مختلف درب های داخلی ساختمانی HDF و MDF، می پردازیم.

درب های ساختمانی HDF و MDF

ویژگی های درب MDF

درب MDF، یکی از انواع مختلف درب های داخلی ساختمانی HDF و MDF است که کیفیت خوبی برای استفاده در منازل و ساختمان های اداری دارند. این درب ها معمولا از چوب روسی ساخته می شوند. ساختن این درب ها، بدون هیچ گونه دخالت دست و  با استفاده از دستگاهی تحت عنوان CNC، انجام می شود. 

دستگاه CNC ، قابلیت اجرای ظریف ترین طرح ها و شکل ها را دارد. مقاومت بالای این درب و استفاده از روکش PVC ، روکش چوب و رنگ پلی استر، از ویژگی های درب MDF هستند. ابعاد استاندارد دقیق برای درب ام دی اف داخلی وجود ندارد اما معمولا با عرض 85 تا 90 سانتی متر ساخته می شوند و طول آنها نیز متناسب با طول دیوار است.

روکش درب MDF

 در بین درب ساختمانی HDF و MDF، روکش های مورد استفاده برای ساخت درب MDF ، تنوع زیادی دارند. روکش چوب طبیعی از گونه های چوبی راش و ملچ ، گردوی آمریکایی، روکش PVC و ملامینه، از جمله روکش های رایج برای این درب ها هستند که خاصیت ضد آب بودن هم طی فرایندهایی، به آنها اضافه می شود.

ویژگی های درب MDF

درب HDF

بین دربهای ساختمانی HDF و MDF ، درب HDF، به دلیل قیمت مناسب و تنوع زیادی که در بازار دارد، یکی از پرکاربردترین انواع درب های انواع مختلف درب های داخلی ساختمانی HDF و MDF  است. این نوع درب، کاملا از چوب ساخته شده و هیچ فضای خالی در میان آن وجود ندارد و تو پر است. 

درب HDF ، از ورق های HDF، با ضخامت 3 میلی متر ساخته می شوند و چون فاکتورهای موثر برای درب ورودی واحدهای مسکونی را ندارند، تنها برای اتاق خواب و درب سرویس بهداشتی و حمام توصیه می شود. البته ورق HDF، با ضخامت 6 میلی متر و بیشتر را با توجه به ضخامت و فشردگی فیبر آن، می توان برای تولید درب های ورودی ساختمان هم مورد استفاده قرار داد؛ به شرطی که فاکتورهای ضروری در تولید درب ورودی آپارتمان، در آنها رعایت شود.

روکش درب HDF

رویه هایی از جنس HDF ، به صورت ورق مسطح، ورق های HDF قالب گیری شده و ورق هایی با جنس ملامینه، از جمله روکش های درب HDF هستند. ورق هایی با جنس ملامینه، با ضخامت 3 میلی متر، بیشتر در حمام و دستشویی و درب های اتاق خواب استفاده می شوند.

درب HDF

نکاتی برای خرید درب های ساختمانی HDF و MDF

اگر می‌خواهید برای اتاق یا اتاق های خود از بین انواع مختلف درب های داخلی ساختمانی HDF و MDF، دربی را انتخاب کنید که در برابر صدا و حرارت عایق باشد، بهتر است یک درب توپر سفارش دهید. نوع و جنس درب، در قیمت پایانی آن تاثیرگذار است و درب های تو پر از درب های تو خالی گران تر هستند. اگر طرفدار درب های تهیه شده از چوب خالص هستید، برای شما بسیار گران‌ تر تمام می شوند. اما درب های HDF معمولا از نظر هزینه، قیمت مناسب تری دارند.

نکاتی برای خرید درب های ساختمانی HDF و MDF

قیمت درب های ساختمانی HDF و MDF

قیمت انواع مختلف درب های داخلی ساختمانی HDF و MDF ، بنا به جنس و ابعاد آن، بسیار متنوع است. مثلا، درب های چوبی در مقایسه با درب های تمام اتوماتیک، قیمت پایین تری دارند.

خوب است بدانید، آنچه که در نهایت نوع درب را تعیین می کند، کاربری و قیمت آن درب و نیز سلیقه شخصی افراد است.

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟