آشنایی با انواع درب داخلی برای ساختمان

یک خانه زیبا و مدرن با بخش های مختلفی که دارد تکمیل می شود. درب ها بخش مهمی از یک ساختمان هستند و برای زیبا شدن و کاربردی شدن یک خانه، انتخاب درب های داخل ساختمان و درب های خارجی آن اهمیت بسیار زیادی دارد. درب داخلی ساختمان یکی از المان های مهم در زمان ساخت یک سازه است و باید در زمان انتخاب و خرید این درب ها، حتما به مواردی در این خصوص توجه کرد. این درب ها نقش بسیار مهمی در طراحی داخلی ساختمان دارند و می توان آن ها را از موارد اصلی طراحی داخلی منزل در نظر گرفت. در نتیجه داشتن راهنمای خرید درب های داخلی ساختمان، می تواند به افراد برای انتخابی بهتر و مناسب تر کمک کند. در ادامه با ما همراه باشید تا انواع درب داخلی برای ساختمان ها و کارایی و مزیت های آن ها را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم.

درب های داخل ساختمان از چه جهاتی اهمیت دارد؟

بر خلاف درب های ضد سرقت و درب های بیرونی یک ساختمان که هدف اصلی شان تامین امنیت است، معمولا درب های داخل ساختمان کم تر برای امنیت مد نظر هستند. مگر در موارد به خصوصی که درب های نصب شده برای یک اتاق مهم، مانند دفتر کار یا اتاق های شرکت با هدف امنیت نصب شوند. آن ها مکمل طراحی داخلی ساختمان اند و ظاهر و زیبایی شان بیشتر از هر چیزی مد نظر است. باید این درب ها به خوبی با طراحی و دکور داخلی هماهنگ باشند و بتوانند زیبایی فضای داخلی خانه را دو برابر کنند. اهمیت دیگر درب داخلی ساختمان برای جداسازی فضاهای داخلی است. تفکیک سالن ها، اتاق ها، آشپزخانه و سرویس های بهداشتی از سایر بخش های داخلی خانه مهم ترین هدف استفاده از انواع درب های داخلی ساختمان است.

درب داخلی

درب های داخلی ساختمان تنوع بالایی دارند

درب های داخلی ساختمان تنوع بسیار زیادی دارد و از همین حیث انتخاب بین این درب ها کار دشواری است. این درب ها به انواع درب های چوبی، فلزی، درب های پنلی، درب های شیشه ای، درب های آلومینیومی، درب های فایبرگلاس و انواع درب های ترکیبی تقسیم بندی می شوند. درب های ترکیبی از ترکیب چوب و فلز، شیشه و فلز و … ساخته شده اند. از طرفی نیز این درب ها در سایز و اندازه های مختلفی با توجه به چهارچوب درب های داخلی ساختمان ساخته می شوند. تنوع رنگ، تنوع در طرح درب ها، تنوع در جنس روکش استفاده شده برای این درب ها، تنوع در یراق آلات مصرفی و در نهایت تنوع در برند و شرکت تولید کننده و قیمت انواع درب های داخل ساختمان از جمله مواردی است که تفاوت را بین درب های مختلف ایجاد می کند. دسته بندی دیگری هم برای این درب ها وجود دارد که بر اساس سبک درب ها صورت می گیرد. در نتیجه ما انواع درب های داخلی کلاسیک و درب های داخلی مدرن را هم برای انتخاب داریم.

انواع درب های چوبی برای داخل ساختمان

یکی از انواع درب های داخلی ساختمان که کاربرد بسیار زیادی هم دارد، انواع درب داخلی چوبی است. این درب ها مدت هاست که برای داخل ساختمان مورد توجه بوده و انتخاب می شوند. این درب ها تنوع بسیار زیادی دارند و زیبایی و شیکی آن ها فوق العاده است. درب های چوبی به خوبی با طراحی داخلی و سبک های مختلف دکوراسیون سازگاری دارند. آن ها موجب افزایش جذابیت دکوراسیون داخلی خانه می شوند و تاثیر قابل توجهی روی نماهای داخلی یک ساختمان دارند. انواع روکش دار و ضد آب این درب ها، از جمله درب های داخل ساختمان مورد استفاده برای سرویس های بهداشتی است. معمولا درب های چوبی جز درب های داخلی کلاسیک هستند.

درب های فلزی برای نمای داخلی ساختمان

دسته دیگر درب های پرکاربرد در داخل ساختمان، انواع درب داخلی فلزی است. این درب ها به دلیل دوام و مقاومت بالایی که دارند انتخاب می شوند. معمولا از آهن یا استیل برای ساخت این درب ها استفاده می شود. این درب ها البته معمولا برای ورودی یا بالکن استفاده می شوند و کم تر از آن ها برای اتاق خواب ها استفاده می شود. انواع درب های فلزی با روکش های چوبی یا ام دی اف را می توان برای سرویس بهداشتی و اتاق خواب به کار برد.

درب های فلزی

درب های چوبی و شیشه ای

یکی از درب های بسیار محبوب و زیبایی که برای داخل ساختمان استفاده می شود، انواع درب های داخل ساختمان شیشه ای و چوبی است. این درب ها از ترکیب چوب و شیشه ساخته شده اند و زیبایی داخل خانه را چندین برابر می کنند. شیشه مورد استفاده در این درب ها را با توجه به مکان نصب و استفاده آن ها انتخاب می کنند. برای مثال در سرویس های بهداشتی معمولا از شیشه های ضد بخار و مات استفاده می شود. این درب ها خصوصا برای دکوراسیون داخلی به سبک سنتی محبوبیت زیادی دارند. انواع درب داخلی شیشه ای و چوبی با طرح های متنوع ساخته می شوند.

درب داخلی : درب های چوبی و شیشه ای

استفاده از درب های فایبرگلاس برای داخل ساختمان

نوع دیگر درب های داخلی مورد استفاده در ساختمان ها، درب هایی از جنس فایبرگلاس اند. این درب ها نیز به دلیل استحکام و دوام بالایی که دارند مشهور هستند. آن ها ضد ضربه اند و در برابر رطوبت و دما مقاومت بسیار زیادی دارند. تنوع درب های فایبرگلاس هم بسیار بالاست و می توان از آن برای سبک های مختلف دکوراسیون داخلی خانه استفاده کرد. آن ها برای هر بخشی گزینه ای ایده آل خواهند بود.

درب داخلی : استفاده از درب های فایبرگلاس

استفاده از درب های آلومینیومی برای داخل ساختمان

دسته دیگر درب های داخل ساختمان، درب هایی از جنس آلومینیوم هستند. آن ها هم دوام بالایی دارند و برای مدت زمانی طولانی می توان از آن ها استفاده کرد. انواع درب های داخل ساختمان آلومینیومی را می توان برای بخش های داخلی ساختمان خصوصا بالکن، پاسیو و سرویس های بهداشتی استفاده کرد.

استفاده از درب های آلومینیومی

سایر مدل درب های مورد استفاده در ساختمان

درب های داخلی دیگری هم برای استفاده در نمای داخلی ساختمان وجود دارند. این درب ها از جنس های مختلف و در طرح های متفاوتی ساخته شده اند. درب های ام دی اف یک دسته از این درب هاست. کیفیت بالا، شیکی و مقاومت بالای این درب ها، آن ها را به عنوان یکی از بهترین گزینه های درب داخلی ساختمان مطرح کرده است. دسته دیگر درب های HDF هستند که مقرون به صرفه بودن و تنوع خوبی که دارند آن ها را به یکی از مدل های پرطرفدار بازار تبدیل کرده است. انواع درب های PVC و درب های WPC نیز از دیگر مدل درب های داخل ساختمان اند که دوام و کارایی بالای آن ها بیشتر از هر چیزی مد نظر است.

در زمان انتخاب درب داخلی ساختمان به چه مواردی باید توجه کرد؟

بعد از معرفی درب های مختلف و آشنایی با انواع درب های داخل ساختمان باید به این نکته مهم بپردازیم که چطور باید از بین این همه درب، بهترین گزینه را انتخاب کرد. انتخاب درب های داخل ساختمان را باید بر اساس یک سری معیار ها و اصول انجام داد. اولین مورد سبک دکوراسیون داخلی خانه است. بسته به سبک دکوراسیون ( مدرن یا کلاسیک )، رنگ دیوار ها، لوازم جانبی داخل خانه و … باید درب مناسب را انتخاب کرد. در مرحله بعدی باید کاربرد درب را در نظر گرفت و بر همین اساس جنس مناسب را انتخاب کرد. برای مثال برای درب های سرویس بهداشتی باید به دنبال انواع درب داخلی مقاوم در برابر حرارت و رطوبت بود. در ادامه نیز برای خرید و انتخاب درب های داخلی ساختمان باید سایز درب، طرح درب، جنس و کیفیت آن و قیمت درب انتخابی را در نظر گرفت. در نظر گرفتن این موارد پیش از خرید درب های داخلی می تواند به انتخاب یک درب بسیار مناسب و ایده آل کمک کند.

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟